Gode ideer til barselsgaver

Gode ideer til barselsgaver

Det virker umiddelbart ikke, som en svær opgave at finde en barselsgave. Men du bliver hurtigt overrasket, for der findes et hav af forskellige muligheder når du står i butikken. Du overvejer måske, at købe noget tøj, men ved du hvilke størrelse den lille baby bruger? Det kan også være du overvejer noget mere personligt, men hvad er en god personlig gave enligt? Det kan også være du tænker, du også vil give forældrene en gave, efter den store opgave at bringe et barn til verdenen. Du kan købe og finde barselsgaver her...

Tøj i barselsgave

Babytøj er en af de foretrukne barselsgaver, og hvem kan også stå for alt, det søde miniature tøj der findes i baby butikkerne. Hvis du vælger at købe babytøj i barselsgave, kan det være en stor udfordring, at finde noget der passer i størrelsen. Personalet i babytøj butikkerne er dog tit hjælpsomme med, at vejlede dig til at finde den rette størrelse. Men et godt råd hvis du vælger at købe tøj som barselsgave, er at købe noget tøj i nogle større størrelse end den nyfødte kan passe. Det er en god ide, fordi at forældre typisk allerede har købt en masse tøj, før den lille nye kommer til verdenen, og derfor har masser af babytøj til den nyfødte.

Personlig barselsgave

Der er mange der går op i, at en barselsgave skal være personligt, og ikke være en ”blød pakke”. Et godt råd til, at gøre en barselsgave personlig er at få graveret barnets navn og evt. fødselsdato i et smykke, eller noget lignende. Et smykke vil barnet, muligvis også blive glad for og bruge når han/hun bliver ældre. Et alternativ til et graveret smykke kan, også være en navnebog, disse bøger er blevet utrolig populært de seneste år. En navnebog er en bog, der indeholder babyens navn, og barnet kan få læst højt når han/hun bliver ældre.

En barselsgave til forældrene

Der findes to slags barselsgaver, hvilke er barselsgave til baby og/eller barselsgave til forældrene. Nogle giver begge gaver, og andre giver enten en barselsgave til baby eller til forældrene. Det mest anvendte er dog barselsgave til baby, men der er også nogle der tænker, at baby får så mange gaver i forvejen, at forældrene fortjener en barselsgave i stedet. Efter den lille nye er kommet til verdenen, så er der mange forældre der ”glemmer” hinanden. Derfor kan det være en god ide, at give forældrene en oplevelse de kan dele sammen, det kan f.eks. være oplevelser de kan nyde sammen såsom: restaurantbesøg, hotelophold, spaophold eller noget lignende.

Michella Pedersen
We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

Babylivet
Logo
Shopping cart