Graviditetspude

Graviditetspude

Graviditetspude: Find den bedste og få mere komfort i din graviditet

Hvis du er gravid, har du sikkert oplevet, at din krop ændrer sig. Din ryg og nakke kan føles meget anspændte, især når du ligger ned. Det kan være svært at finde en god graviditetsposition, som giver dig den bedste komfort. En graviditetspude kan hjælpe med at give dig mere komfort i din graviditet! I denne artikel vil vi fortælle om graviditetspuder og hvilken type der er bedst for dig.

Hvad er en graviditetspude?

En graviditetspude er en pude, der er specielt designet til gravide. Den kan fås i mange forskellige former/størrelser, og så bliver den brugt under din graviditet for at give dig mere komfort. Graviditetspuden kan placeres under hovedet, ryggen eller maven, afhængigt af hvilken graviditetsposition du foretrækker.

Skal graviditetspude være c-formet, u-formet eller aflang?

Det er helt op til dig, hvilken form graviditetspuden skal være. De fleste gravide foretrækker en c-formet graviditetspude, da den kan placeres under hovedet og nakken. En u-formet graviditetspude kan placeres under ryggen, og en aflang graviditetspude kan placeres under maven.

Det er svært at sige, hvilken form graviditetspude der er bedst. Det afhænger nemlig helt af, hvad du foretrækker og din graviditetssituation. Det kan være en god idé at prøve forskellige former graviditetspuder, inden du bestemmer dig for én.

Lille eller fuldkrops graviditetspude?

Hvis du er gravid og har problemer med din ryg, anbefaler vi en fuldkrops graviditetspude. Hvis du kun oplever anspændthed i nakken, kan en lille graviditetspude være nok til manges behov. Prisen på graviditetspuder kan variere meget, afhængigt af størrelse og en større graviditetspude koster mere end en mindre.

Skal du vælge en graviditetspude med fyld af polyesterfibre eller af EPS-kugler?

Her er der også forskel på graviditetspuderne. En graviditetspude med fyld af polyesterfibre er tynd og let, mens en graviditetspude med fyld af EPS-kugler er mere tung og stabil.

Det er helt op til dig, hvilken graviditetspude du vil vælge. Hvis du foretrækker en let graviditetspude, skal du vælge en graviditetspude med fyld af polyesterfibre. Hvis du foretrækker en stabil graviditetspude, skal du vælge en graviditetspude med fyld af EPS-kugler.

Kan man få allergivenlige graviditetspuder?

Ja, det kan man faktisk. Graviditetspuder generelt er lavet af naturmaterialer, som ikke giver anledning til allergi. Men hvis du køber en billig graviditetspude, så er den sjældent lavet af allergivenlig materiale, så hvis du er allergisk, skal du være opmærksom på dette.

Babylivet
Logo
Shopping cart