4 oplevelser du kan give dit barn i gave

4 oplevelser du kan give dit barn i gave

Skal du købe gave til dit barn, og ønsker han/hun ikke sig noget legetøj, så kan det være en god ide at give en oplevelse i gave i stedet. Der findes mange gode oplevelser og, i dette indlæg vil vi komme med fire gode ideer til oplevelser, du kan købe i gave til dit barn.

Tivoli

Tivoli er altid et sikkert hit for børn, uanset hvilke tid på året du besøger Tivoli. Tivoli har et hav af forskellige forlystelser fra små hyggelige forlystelser til vilde adrenalinpumpene forlystelser, hvor du flyver afsted med 100 km/t. Parken byder også på musik i verdensklasse, og det årlige musikprogram byder på noget for enhver musiksmag. Hvis i skulle blive sultne, så er der et stort og godt varieret udbud af spisesteder i Tivoli. I kan også spare penge ved at tage madpakken med hjemmefra.

Lego land

Legoland er en forrygende oplevelse for børn i alle aldre og ikke kun de mindste. Legoland adskiller sig fra andre forlystelsesparker ved, at alle forlystelser og bygninger er bygget, så det ligner de er opført i Lego klodser. Udover de mere end 50 spændende attraktioner så findes der også flere temaområder, og shows der gør det ekstra sjovt at besøge Legoland. Hvis du er sulten, så findes der mange gode spisesteder inde i parken.

Fårup sommerland

Fårup sommerland har mere end 60 forlystelser, og der er små hyggelige forlystelser til de helt små, og til de store børn er der masser af vilde forlystelser – der er noget for børn i alle aldre! Er dit barn en vandhund, så finder du også Danmarks sjoveste badeland i Fårup. Badelandet byder på forskellige vandforlystelser og badebassiner, så der er noget for enhver lyst. Melder sulten sig, så er der mange forskellige spisesteder, at vælge mellem. Du kan også medbringe madpakker, eller du kan bruge en af de opstillet grille i Fårup, hvor du kan grille dit eget mad.  

Zoologisk have

Zoologisk have er en god oplevelse for alle børn, hvor de lærer mere om naturen og hvilke dyr der lever i den, samtidig med børnene synes det er rigtig hyggeligt. Zoologisk have har forskellige aktiviteter året rundt, og der er altid aktiviteter hvor leg og læring er i fokus. Zoologisk have har også flere spisesteder, hvor du kan få noget mad og drikke.

Michella Pedersen
We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

Babylivet
Logo
Shopping cart