Sådan gør du julen speciel for dit barn

Sådan gør du julen speciel for dit barn

Julen er en magisk tid og noget både voksne og børn, ser frem til hver eneste år. Når du bliver forældre, får du forpligtelser, og at gøre julen til en hyggelig og magisk tid for dit barn er en del af de forpligtelser, du har som forældre. Vi kommer med tre gode ideer til, der kan hjælpe med at gøre julen til noget helt specielt for dit barn.

Pakkekalender er et sikkert hit

Børn elsker at få pakker og en pakkekalender med 24 gaver, er specielt ikke nogen undtagelse. Du kan købe en færdig pakket julekalender til dit barn, eller du kan lave en hjemmelavet, hvor du selv vælger kalendergaverne. Uanset om den er færdig pakket eller hjemmelavet, så vil dit barn elske det og glæde sig til at slå øjnene op om morgenen i hele december for at pakke en ny gave op. En pakkekalender er også en god måde til at få dit barn til at glæde sig og tælle ned til juleaften.

Pynt huset til jul

Når der er jul, så skal hjemmet også pyntes op, så i får den helt rette julestemning der hjemme. Det mest anvendte pynt til julen er kravlenisser, glaskugler, julemænd, kunstig sne, og så selvfølgelig et juletræ. Juletræet er for mange det mest ikoniske julepynt, og hvis du spørger børnene, hvad julepynt de gerne vil havde der hjemme, vil de med garanti sige et juletræ. Der er flere måder at få et juletræ til hjemmet, nogle køber blot et ved det nærmeste supermarked, andre bruger en hel dag på at hygge sig med at udvælge og fælde deres eget juletræ. Når juletræet er i hus, så kan hele familien hygge sig med at pynte træet, og til sidst ligge alle julegaverne ned under træet, så de kan ligge der indtil juleaften.

Der er mange gode julehistorier og julefilm

Der findes en stribe af gode julehistorier, og film der kan bruges til at give den helt rigtige stemning i julen. Både forældre og børn kan hygge sig med gode julehistorier eller julefilm. En af de mest populære juleklassikere er ”Den lille pige med svovlstikkerne” som er skrevet af vores egen H.C Andersen. Hvis i er mere til film, så er den helt store juleklassiker ”Home Alone”, som er en amerikansk julefilm, der trofast bliver vist i TV herhjemme år efter år.

Michella Pedersen
We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

Babylivet
Logo
Shopping cart