5 gode grunde til at få massage imens du er gravid

5 gode grunde til at få massage imens du er gravid

Denne artikel er lavet i samarbejde med Spaopholdsguide.

Mange kvinder oplever, at de bliver ømme og stive i kroppen under graviditeten. Det kan være svært at nyde sin graviditet, hvis man føler sig øm og stiv over det hele.

Derfor er det en god idé at få massage imens du er gravid.

Men massage til gravide er ikke det samme som traditionelle massage, så du skal finde en massageklinik der har specielle behandlinger til gravide.

At gå gravid med en øm og stiv krop kan være hårdt for mange gravide. Derfor er det vigtigt at gå til en klinik der tilbyder behandlinger til gravide.

Du kan også få massage for at undgå stress. Det er vigtigt under graviditeten, da stress kan påvirke barnets udvikling.

Forskning viser, at massage hjælper mod kvalme og opkastninger i starten af graviditeten. Så hvis du lider af dette, er massage et godt valg for dig.

5 grunde til hvorfor du skal få massage som gravid

Der findes mange gode grunde til, hvorfor du bør få massage med jævne mellemrum.

1. Mindre stress under graviditeten

Massage kan være med til at mindske stressniveauet under graviditeten, hvilket er vigtigt for graviditeten. Barnets udvikling påvirkes negativt, hvis mor er stressede.

Hvis du har meget stress, kan massage være en god løsning. Du er ikke alene om at blive stressede i graviditeten. Men det er vigtigt for dig og dit barn, at du får hjælp til at tackle din stress.

2. Minimere kvalme og opkastning

Massage kan være med til at minimere kvalme og opkast i første trimester af graviditeten, hvor mange er plaget af at være dårlige.

3. Minimere ømme og stive muskler

Når du bliver gravid vil du opleve, at din krop skal bære på mere vægt, hvilket øget presset på dine muskler og det kan ofte mærkes.

Massage kan hjælpe med at løsne op i ømme og stive muskler samt give en bedre blodcirkulation, som er vigtig for gravide.

4. Søvnproblemer

Massage kan være med til at løse søvnproblemer, som mange oplever imens de er gravid.

En bedre søvn under graviditet giver generelt bare en bedre dag, og du vil opleve mere overskud.

5. Mere velvære

Massage kan give en følelse af velvære og du vil opleve du får mere overskud i hverdagen med massage behandlinger, da du generelt vil havde det bedre i din krop.

Der er mange delte meninger om massage når man er gravid

Mange gravide frygter at få massage, fordi de tænker på den traditionelle massage. Men der findes en skånsom massageform til gravide, som mindsker risikoen for skader i forbindelse med massagen.

Du bør få massage behandlinger af en professionel der har erfaring med gravidmassage, da det ikke er alle der er kompetente nok til at give massage til gravide.

Dette skyldes, at almindelige massagebehandlinger ikke tager hensyn til den gravide krop. Derfor kan det gøre mere ondt eller virke uhensigtsmæssigt at få massage under gravid, hvis det ikke er en erfarend massage behandler der udføre behandlingen.

Michella Pedersen
We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

Babylivet
Logo
Shopping cart