Købmanden med baby: 6 gode tips til en god tur til købmanden

Købmanden med baby: 6 gode tips til en god tur til købmanden

Det kan være en udfordring at handle ind sammen med baby. For hvad skal man have med? Hvordan undgår man at babyen græder hele tiden?

Vi giver dig 5 tips til, hvordan du handler ind købmanden med baby, så du får en god tur til købmanden.

Lav huskeliste hjemmefra

Det første og bedste råd er at lave en huskeliste hjemmefra. På den måde slipper du for at stresse over, om du nu har husket alt. Samtidig minimere du også chancen for, at for at baby bliver utilfreds, da du bruger minimal tid ved købmanden når du har en huskeliste.

Husk din indkøbstaske

Plastikposer ved købmanden er blevet dyre, hvilket er et led i at blive mere miljøvenlige i Danmark. Derfor er det en god ide at huske din indkøbstaske, når du handler ind, så spare du både penge og er med til at passe på vores miljø. På den måde undgår du at købe plastikposer og kan i stedet tage indkøbstaske med gang på gang, når du skal til købmanden igen.

Tag babyudstyr med til købmanden

Når baby er med, skal man huske at have det rigtige babyudstyr med. Det kan for eksempel være en sutteflaske, sut, bleer eller ekstra tøj, hvis uheldet skulle være ude. Ved at være godt forberedt med babyudstyr, så får du den bedste tur til købmanden, og det samme gør din baby.

Vælg det rigtige tidspunkt

Der findes ingen fast regel for, hvornår man skal handle ind købmanden. Men der er enkelte ting, du kan overveje. For eksempel er det en god ide at vælge et tidspunkt, hvor baby ikke er så træt. På den måde kan du undgå, at baby bliver utryg og græder.

Brug en barnevogn, autostol eller en bæresele

Når baby er med, kan det være en god ide at bruge en barnevogn, autostol eller en bæresele. På den måde undgår du at have baby i armene hele tiden, hvilket kan blive rigtig hårdt i længden og derudover kan du nemmere koncentrere dig om at handle ind.

Få hjælp af din kæreste, ven, eller forældre med at handle ind

Hvis du ikke orker at have baby med, kan du få hjælp af din kæreste, ven eller forældre. De kan så hjælpe dig med at handle ind og på den måde slipper du for selv at skulle have baby med. De kan sidde i bilen sammen med baby eller være der hjemme imens du handler.

Michella Pedersen
We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

Babylivet
Logo
Shopping cart