Gode badesko til de mindste

Gode badesko til de mindste  

Man forestiller sig scenariet: Familien er taget til stranden for at nyde solen, sandet og vandet. Børnene har glædet sig til at lege ved stranden og har taget deres bedste strandskovl med.

De har også set frem til at bade og kommer i den forbindelse med deres yndlingsbadedyr under armen, når de går ned til stranden fulde af forventningens glæde.

Forventningens glæde ved strandlivet

Det er dog en strand med mange sten, fordi familien bor tættest på denne strand. De ved godt, at den ikke er den mest børnevenlige, men hvad skal man gøre, når børnene vil til stranden og heden overtrumfer alt?

Det er her, man ser alle de positive ting for sig, som denne familie skal opleve på denne solbeskinnede dag. Men! Så træder et af børnene på en skarp sten og problemerne opstår hurtigt derefter. Barnet græder og har ondt, og forældrene får nok at se til, når de skal hente førstehjælpskassen i bilen og også samtidig tage vare på det andet barn.

Ville disse forældre ønske, at de havde givet deres børn komfortable og skridsikre badesko på? Det tror vi nok. De ville nemlig have forhindret, at børnene kunne træde på noget skarpt og dermed skade deres fødder med rifter og sår.  

Badesko er guld værd til aktive børn

Det er de fleste forældre, der er blevet velsignede med aktive børn, der elsker at lege og udfolde sig selv.

Her er det ekstra vigtigt, at børnene kan udfolde sig selv på en fri og legende måde uden at skulle tage hensyn til, hvor de træder henne. Her er det helt ideelt at investere i nogle gode badesko eller badesokker, der har en god gummisål, der beskytter barnet mod sten og skarpe ting på stranden og mod fodvorter og svamp i svømmehallen.

Der findes mange smarte modeller indenfor badesko, og her anbefaler vi, at man vælger nogle, der har vundet ”bedst i test” og andre priser for deres komfort, funktionalitet og design. Så er man sikker på, at det er en god og langtidsholdbar investering for både barnet og hele familien.

Udvikling gennem stabile sko  

Børn udvikler sig bedst, hvis de kan få lov at lege uden tanke på, om de nu kommer til skade.

Derfor er et par badesko alfa og omega, når man er ved stranden, ude at bade et sted, hvor der er stenbund eller går mellem sommerhusets have og badebassinet. Børnene vil også synes, at det er sejt at have badesko, der enten matcher en pigefarve i lyserød eller en drengefarve i blå.

Har man børn i forskellige aldre er det også oplagt, at den mindste arver den størstes badesko. Det er en billigere og mere bæredygtig løsning.

Michella Pedersen
We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

Babylivet
Logo
Shopping cart