Hvilken bamse passer til mit barn?

Hvilken bamse passer til mit barn?

Går dit barn, eller et andet barn du kender, og ønsker sig tøjdyr til jul eller til sin fødselsdag? Og er du ikke sikker på hvilket slags tøjdyr, der vil passe godt til ham eller hende? Er der alt for mange muligheder at vælge mellem, lige fra de mekaniske bamser til de lidt mere old school? Så bare rolig. Der er heldigvis hjælp at finde.

Søg råd online

Det kan føles uoverskueligt at skulle gå fra butik til butik for at lede efter tøjdyr. Ikke nok med at der er alt for mange at vælge imellem, men tøjdyrenes forskellige funktioner og særpræg gør det til en labyrint at navigere rundt i. Specielt hvis barnet, der skal have tøjdyret, har ønsket sig noget, du slet ikke har hørt om, hvis det nu er fra et specifikt show eller spil, som dit barn elsker. Her kan det være en fordel at lave noget research. Der er mange hjemmesider hvor man kan finde gode tilbud på bamser til børn, eller unikke eller lidt mere specifikke bamser, og dermed opfylde barnets ønsker til punkt og prikke. Man kan altid finde noget spøjst på internettet, og det vil helt sikker være specielt nok til at barnet vil have lyst til at vise det frem i børnehaven eller i skolen.

Genbrug

En anden god måde at få fat i bamser på er ved hjælp af genbrug. Det kan både være i form af tøjdyr fra genbrugsbutikker, men også gamle tøjdyr som du har haft liggende på loftet i hundrede år og gerne vil give videre. At få et tøjdyr fra dengang du var ung er noget helt specielt for barnet, og noget de fleste børn vil finde en stolthed i at fortælle om. Desuden har genbrugsbamser overlevet mangt og meget gennem sit liv så man ved, at de holder godt. 

Michella Pedersen
We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

Babylivet
Logo
Shopping cart