Hvorfor du bør male babys værelse med miljøvenlig kalkmaling

Hvorfor du bør male babys værelse med miljøvenlig kalkmaling

Blog Introduction: Når man tænker på at male et værelse, tænker man ofte på de giftige og aggressive stoffer, der er i almindelig maling. Hvis du har en lille baby, vil du naturligvis gerne undgå at bruge noget, der kan skade dit barn. Med miljøvenlig kalkmaling behøver du ikke at bekymre dig om dette. I stedet for at bruge kemiske farvestoffer og bindemiddel, indeholder denne type maling kalksten og vand.

Fordele ved miljøvenlig kalkmaling

Miljøvenlig kalkmaling er helt sikkert en sundere maling at bruge i dit hjem – især hvis du har små børn. Dette skyldes, at der ikke er nogen giftige stoffer eller dampe, som kan irritere din babys lungs eller forårsage andre problemer. Kalkmaling absorberer også fugt, hvilket er perfekt til børneværelser, da dette kan bidrage til at forebygge skimmelsvamp. Bortset fra det faktum, at det er langt mere sundt for dine børn, er miljøvenlig kalkmaling også langt mere holdbar end traditionelle malingstyper. Denne type maling kan nemlig holde sig flot i op til 20 år!

Ulemper ved miljøvenlig kalkmaling

En af de store ulemper ved miljøvenlig kalkmaling er, at det er meget svært at påføre jævnt. Hvis du ikke har nogen erfaring med at male med denne type maling, vil det sandsynligvis tage dig lang tid at blive god til det. Derudover kan det også være ret dyrt sammenlignet med almindelig maling. Dog vil de fleste mene, at det er prisen værd – især hvis du har små børn i huset.

Perfekt maling til babyværelset!

Miljøvenlig kalkmaling er den perfekte type maling til babys værelse – især hvis du er bekymret for kemiske stoffer og fugtproblemer. Selvom denne type maling kan være lidt sværere at påføre jævnt, vil resultatet helt sikkert være det hele værd!

Michella Pedersen
We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

Babylivet
Logo
Shopping cart