Skiferie med en baby

Skiferie med en baby

Der kan være mange tanker omkring om man skal tage på skiferie når man næsten lige har fået en baby. Vi fra skier.dk plejer at sige skal man have en baby med på skiferie, så vent i hvert fald 6 måneder fra man har født til man drager afsted. Der kan komme en masse uventet ting de første måneder som man ikke er forberedt på.

Det første barn

Er det ens første barn, så vil vi anbefale man venter til barnet som minimum kan gå for at få det mest mulige ud af ferien. Kan barnet ikke gå endnu, har man kælken som man kan køre i, det kan hurtigt blive man ture man skal gå op og ned af pisten og det er ikke meget ski man kan komme til at stå sammen hvis man har et barn med der ikke selv er på gå ben.

Har man 2 børn

Har man 2 børn hvor det ene er 4-5 år, måske lidt ældre og man har en lille ny med, så kan man nemt drage afsted, man skal dog være opmærksom på at familien jo ikke kommer til at være samlet i løbet af dagen, og man som forældre er nød til at skiftes til at være inde med den lille. Det gør det lidt nemmere hvis man har 2 børn der er med. Derfor ser vi også at mange som tager afsted har et barn, som er over 4 år gammel og ellers er der 2 børn med på skiferien.

Gode destinationer med små børn

Det er vigtigt at man tager hånd om ens børn og sørger for at de får en god ferie hvis man gerne vil have de kommer til at elske og stå på ski. Der kan være mange faktorer der gør om de gerne vil på skiferie igen, fryser de når de er ude på pisten? Er der alt for lang tid i bil for at komme frem og tilbage? Har man det rigtige tøj på? Har man beskyttelses udstyr på så man ikke slår sig?

Det er vigtigt man køber noget skitøj som kan holde ens barn varm, hvis man tager til Norge eller Sverige hvor der ikke er så langt som til destinationerne sydpå. I Norge og Sverige kan der nemt være -10, -15 grader ude på pisten og her er det med at have nok tøj på. Skal ens bar på ski eller snowboard og ikke har prøvet det før, så anbefaler vi at man bruger rygskjold for at sikre kroppen mod slag.

Har man små børn, så anbefaler vi at man tager til Norge eller Sverige, da køreturen ikke er så lang og der er mange steder som har ski-in – ski-out, hvor det er nemt at komme ind og tage nogle små pauser og få noget og spise.

Michella Pedersen
We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

Babylivet
Logo
Shopping cart