Argan olie til babyer

Argan olie til babyer

Argan olie er en eksklusiv olie, der bruges til pleje af hud, hår, negle og til at få et bedre helbrede. 

Argan olien har mange gode egenskaber for både voksne og babyer, og hvis du investerer i ren Argan olie, så kan både dig og baby bruge olien.

Og du slipper derfor for at investere i flere produkter, da både dig og baby kan bruge Argan olien i den daglige pleje.

Den rene Argan olie indeholder et højt indhold af sunde essentielle fedtsyrer såsom Omega 6 og Omega 9, og derudover indeholder Argan olien også naturlige antioxidanter såsom vitamin E og vitamin A.

Både dig og baby har altså stor gavn af, alle de sunde ting der er i Argan olien, og forsyner kroppen med alle de vigtige ting, som din krop har brug for, at pleje og reparere huden.

En babys hud er meget sart, og det er derfor utrolig vigtigt, at du bruger nogle sunde og milde plejeprodukter til baby.

Ren Argan olien er et 100% naturprodukt, hvor der ikke er tilsat nogle tilsætningsstoffer, hvilke giver de bedste forudsætning for din babys hud.

Kan bruges som alternativ for mange babyprodukter

Skal du havde et alternativ til de traditionelle babyprodukter, så kan Argan olien bruges til, at erstatte mange af de produkter der normalt bruges i den daglige pleje af baby.

Argan olien er en glimrende erstatning for den traditionelle babyolie, som bruges både i badekaret og til babymassage.

Den kan også erstatte eller være et godt supplement til babysalve og andre produkter mod irriteret og rød hud.

Argan olien har mange anvendelsesmuligheder til baby

Argan olie har mange gode egenskaber, og kan bruges til en række forskellige ting, hvor der er behov for forebyggelse eller behandling.

1. Forebyg eller behandling af arp i hovedbunden på baby

Mange nyfødte babyer får Arp, som er en skæld eksem, og viser sig ofte som fedtede og gullige skæl i hårbunden på baby.

Arp er meget normalt for spændbørn og babyer, og er ikke farligt, eller påvirker dit barns trivsel.

Men du kan forebygge eller behandle Arp ved, at bruge en blød børste, kam, eller en tætte kam, med sidste nævnte skal du være meget forsigtig med, da den nemt kan lave små rifter i huden.

Derefter kan du med fordel bruge ren Argan olie, til at fugte og bekæmpe arp i babys hovedbund.

Ved at bruge Argan olien til at bekæmpe arp, så vil din baby være fri for arp på ingen tid.

2. Forbedre immunforsvaret hos baby

En anden fantastisk fordel ved at indtage Argan olie på daglig basis er, at det forbedre immunforsvaret.

Når din baby begynder, at blive ældre og skal havde mere almindeligt mad, så kan du med fordel udskifte den normale olie med Argan olie, og på den måde kan Argan olien forbedre din babys immunforsvar.

3. Kan bruges til behandling af udslæt hos baby

Det er ikke unormalt, at babyer får udslæt eller hormon knopper, og disse kan for nogle babyer være meget ubehagelige.

I tilfælde af at din baby får udslæt eller hormon knopper, kan du med stor fordel påfører Argan olie på de berørte områder.

Argan olie virke også forebyggende, da olien hjælper med at kontrollere produktionen af sebum, og beskytter huden mod infektioner og andre hudproblemer.

Hvis din baby er meget berørt af situationen, så anbefales det altid at søge egen læge før, du selv begynder at behandle med Argan olie.

4. En god fugtgiver

Argan olie har en god fugtgivende effekt, hvilke primært skyldes, at der er et højt koncentrat af vitamin E, som er en fedtopløsende antioxidant.

Argan olien er et glimrende alternativ, til mange cremer og olier der normalt bruges til babyer.

Det gode ved Argan olien er, at den er et 100% naturprodukt, og kan være mere skånsomt for babyer med sart hud end babyprodukter.

Husk at køb ægte Argan olie og ikke efterligninger

Der findes mange producenter, der laver produkter der skal forbindes med Argan olien, men det er vigtigt at du ikke køber dem, da du ikke vil opmå samme effekt, som du vil med ægte Argan olie.

Argan olien er dyrere end mange andre produkter, men du får også et produkt der er 100% naturligt og har påviste effekter på hud, hår, negle og immunforsvar.

Derudover kan Argan olie bådes bruges til babyer, børn og voksne, så du ikke behøves at havde en masse forskellige produkter.

Michella Pedersen
We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

Babylivet
Logo
Shopping cart