Barselsgave til faderen

Barselsgave til faderen

Mest traditionelt bliver der købt en gave til barnet af familien, vennerne eller bekendte. Men nogle gange kommer der også nogle med gaver til forældrene, efter den store opgave det har været at bringe et lille barn til verdenen. I denne artikel vil vi havde fokus på barselsgaver til faderen, hvilke typisk er den sværeste at købe gaver til. Vi vil komme med tre gode gaver til ham, der stort set har alt i forvejen. Det er svært at købe ting til ham der har alt, så et godt råd er at købe oplevelsesgaver.

1. Prøv kræfter med en sportsvogn på en professionel racerbane

Fart og adrenalin er altid en god kombination og denne kombination, får du med en oplevelsesgave, hvor du skal kører rundt på en professionel racerbane i en lynhurtig sportsvogn. Disse oplevelser bliver oftest udført på følgende baner: Jyllandsringen eller Sjællandsringen. Til denne oplevelser får du noget vejledning og gode råd til, hvordan du skal køre på disse baner så du få en god tid.

2. Spring mod jorden med 200 km i timer med et faldskærmsspring

Et faldskærmspring er den ultimative adrenalin oplevelse for mange folk, og kan ikke måles med meget andet. Der er flere forskellige muligheder for at opleve et faldskærmsspring den ene er et såkaldt tandemspring, hvor der er en instruktør på ryggen af dig, og styre hele forløbet. Den anden er et solospring, hvilke kræver mere forberedelse, og du skal på et kursus i faldskærmudspring, inden du får lov at springe alene. Lige godt om det er et tandemspring eller solospring, så er der garanti for masser af adrenalin og en fantastisk oplevelse.

3. Bliv helikopterpilot for en dag

At flyve er noget helt specielt, og mange har haft en drengedrøm om at blive pilot en dag. Du kan købe en oplevelse, hvor du kan prøve at være en helikopterpilot for en dag. Med denne oplevelse får du fuld kontrol over styringen af helikopteren med vejledning fra en instruktør, der er klar til at tage over, hvis der skulle blive behov for dette. Før du får lov til at overtage styringen af helikopteren, skal du først igennem noget teori (30-60 min), hvor grundprincipperne bliver gennemgået.

Michella Pedersen
We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

Babylivet
Logo
Shopping cart