Slip for dårlig lugt med en blespand

Slip for dårlig lugt med en blespand

En blespand er tæt på uundværlig, hvis du har en lille baby. Det er nok ikke nogen overraskelse, at brugte lorte bleer ikke lugter særlig godt. Hvis du bruger en normal skraldespand til bleer, vil du hurtigt oplevede luftgener, specielt hvis du ikke skifter posen jævn tit. Hvis du vil undgå disse luftgener, så kan du med fordel købe en blespand med tilhørende bleposer. Blespande er udstyret med en luftforsegler, der forsegler den dårlige lugt fra bleerne. En blespand fungere ved, at der er en lem der indkapsler den dårlige lugt fra bleerne, ved at lukke tæt sammen når bleerne er kastet i blespanden. Ved at bruge en blespand, kan du bevare den gode lugt på børneværelset, badeværelser eller hvor du ellers har placeret din blespand i huset. I denne artikel vi komme med nogle gode råd, til når du skal købe en blespand.

Køb en blespand med fodpedal

Det kan være en god ide, at købe en blespand der er udstyret med en fodpedal, til at åbne blespanden med. Ofte står du i en situation ved puslebordet, hvor begge dine hænder er i brug, hvilke gør det svært og måske farligt, at åbne en blespand med hænderne. At kunne åbne blespanden med foden, gør det mere sikkert og hygiejnisk at lave bleskift. Du kan nemlig helt enkelt åbne blespanden med foden og derefter smide den brugte bleen ned i blespanden. Nemmere bliver et bleskift simpelthen ikke.

Undersøg markedet for blespande

Før du køber en blespand, bør du kigge efter anmeldelser, priser og funktioner på de forskellige blespande, så du får den bedste og billigste blespand til netop dit behov. Der kan være stor forskel i funktioner og kvalitet på de forskellige blespande så et godt råd er, at læse anmeldelse på de forskellige blespande, så du får en blespand der er testet og godkendt af andre børnefamilier. Et andet godt råd er, at undersøge priserne på markedet, da der kan være utrolig stor prisforskel fra butik til butik. Der er mange børnebutikker i Danmark, hvilke betyder at de konkurrere i høj på prisen, hvilke kommer forbrugerne til gode.

Michella Pedersen
We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

Babylivet
Logo
Shopping cart