Voksipose er blevet populære i børnefamilier

Voksipose er blevet populære i børnefamilier

Det norske firma Voksi der producere Voksipose, har produceret denne populære pose siden 1986, og er siden hen blevet en fast bestanddele for familier med børn. Voksipose er uden tvivl den mest populære og bedste kørepose på markedet. Voksi har lavet en masse forskellige modeller og farver, så der burde være gode chancer for at finde en Voksipose, der passer netop til din smag og behov. En Voksipose har en masse forskellige funktioner, hvilke også betyder den kan bruges til mange forskellige ting såsom: sovepose, kørepose lift og legetæppe. Voksi bruger kun de bedste materialer til deres Voksipose, og selve posen er derfor produceret i naturlig blød bomuld, og dynen i posen er produceret af det fineste uld. Voksi’s valg af materialer gør posen yderst velegnet til det danske vintervejr, men kan også bruges til lune sommerdage. De materialer der er brugt, kan nemlig både holde på varmen men også udlede evt. overskudsvarme. Hvis du bruger Voksipose, kan du slappe helt af og føle dig tryg, når din baby tager en lur i Voksiposen.

Naturlige og miljøvenlige materialer

Voksi har en filosofi, om kun det bedste er godt nok til vores børn, og derfor bruger det norske firma kun de allerbedste materialer til deres produkter. Voksi bruger meget tid på, at vælge materialer der er mest miljøvenlige, og under deres produktion forsøger de så vidt muligt at skåne miljøet. Deres voksipose er produceret af 100% ren bomuld og det fineste uld på markedet, hvilke har mange gode egenskaber såsom, isolerende, varmende og fugttransporterende egenskaber. Alle materialer der bliver brugt til Voksipose, er godkendt af Øko-Tex-standarden.

Hvor meget tøj skal dit barn havde på i Voksiposen

Det er svært at svare på dette spørgsmål, da det er meget individuelt, hvor meget tøj dit barn skal havde på ,når han/hun skal ud at ligge i Voksiposen. Det bedste råd til at finde ud af hvor meget tøj dit barn skal havde på, er simpelthen at prøve sig frem. Du bør jævnligt kontrollere, om barnet fryser eller sveder, indtil du har bygget noget erfaring op omkring, hvor meget tøj dit barn skal havde på når du bruger Voksiposen.

Michella Pedersen
We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

Babylivet
Logo
Shopping cart