Pakkekalender til de små

Pakkekalender til de små

Det er ikke mange måneder til jul og december måned, derfor er det også en god ide, at begynde at tænke på pakkekalenderen til jul, især hvis du vælger at lave en hjemmelavet pakkekalender. En pakkekalender består som regel af 24 små kalendergaver, hvor barnet får lov til at åbne en om dagen fra den 1. December til den 24. december. En pakkekalender til de små giver stor glæde i juleperioden, og giver børnene følelsen af, at julen er noget helt specielt.

Lav din egen pakkekalender

Har du besluttet dig for at lave din egen pakkekalender, så kræver det en del forberedelse. En hjemmelavet pakkekalender vil med garanti være glædelig modtaget af dit barn, som vil hoppe ud af sengen, hver eneste morgen for at pakke en ny pakke op.

Sådan laver du en hjemmelavet pakkekalender:

  1. Køb nogle plastikposer der ikke er gennemsigtige, uden på poserne skriver du tallene fra 1-24. Du kan også vælge, at lave en pakkekalender uden tal, og så kan barnet frit vælge en af de 24 pakker hver dag.
  2. Find et grantræ eller noget andet der er ideelt, til at binde gaverne fast i. Hvis du søger en nemmere løsning, kan du bare bruge en kasse, hvor du samler alle gaverne i.
  3. Hvis du vælger, at pakkerne skal sættes fast på f.eks. et grantræ, så skal du finde noget der kan få gaverne til at blive siddende på f.eks. grantræet. Det kan f.eks. være nogle helt almindelige tøjklemmer.

Køb en færdig pakkekalender

Har du ikke tid eller mod på at lave din egen hjemmelavet pakkekalender, så findes der heldigvis en masse færdige pakkekalender, som dit barn vil blive mindst lige så glad for. Du kan både få BRIO pakkekalender, Disneys frost pakkekalender, Hot Wheels pakkekalender osv. Men der findes også nogle webshops der tilbyder, at du kan købe små gaver til 20-50 kr. som du kan bruge til en pakkekalender.

Har du brug for inspiration?

Det kan være utrolig, svært at finde den perfekte pakkekalender til de små, fordi du selvfølgelig vil gøre dit bedste for, at gøre dine børn glade. Der findes heldigvis en masse gode hjemmesider, der giver nogle gode ideer og råd til den perfekte pakkekalender til børn. Du kan få inspiration til pakkekalenderen her.

Michella Pedersen
We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

Babylivet
Logo
Shopping cart