Køb altid en babyalarm af god kvalitet

Køb altid en babyalarm af god kvalitet

Når du køber en babyalarm, så skal du være sikker på den er af god kvalitet, så du altid kan høre dit barn. Køb babyalarm der passer til dine behov og ønsker, der findes utallige forskellige modeller, så der bør være rig muligheder for at finde den helt rette til dine behov og ønsker.  

For at være sikker på du altid kan høre din baby, så er det vigtigt at købe en babyalarm, med indbygget sikkerhedsfunktion der fortæller hvis, at forbindelsen mellem babyalarmerne går tabt. Forbindelsen mellem babyalarmerne går typisk tabt, hvis en eller begge babyalarmer mangler strøm, eller afstanden mellem babyalarmerne bliver for stor.

God batteri tid og nem mulighed for opladning bør også vægtes højt, når der skal vælges babyalarm, da en babyalarm ikke giver noget værdi, hvis den ikke har noget strøm på når du skal bruge den. Hvis du køber en babyalarm med et godt batteri, så er det ikke ualmindeligt, at den kan være tændt i mere end 70 timer på standby, så du slipper for at skulle sætte babyalarmen til opladning hver gang.

Den sidste ting du skal være ekstra opmærksom på, når du skal købe babyalarm, er rækkevidde, der kan købes babyalarmerne, der har en rækkevidde på mere end hundrede meter. Men dette kan være ”overkill”, hvis babyalarmen blot skal række fra stuen til babyværelset.

Babyalarmer kan fås med mange smarte features

Der findes mange forskellige smarte babyalarmer med smarte features, der har til hensigt at gøre din hverdag med baby nemmere.

De helt nye babyalarmer kan fås med indbygget kamera, hvilke giver en ekstra tryghed, da du både kan høre og se din baby. Denne feature er speciel smart, hvis du er i tvivl, om din baby er vågen eller blot bevæger sig.

Der kan også fås babyalarmer med temperaturmålere, som gør det muligt at indstille babyalarmen til at give en advarsel, hvis temperaturen bliver for høj eller lav. F.eks. om sommeren kan solen flytte sig, og lige pludselig kan du risikere, at barnevognen står lige i solen og bager, hvis du køber en babyalarm med temperaturmåler, får du en advarsel hvis der bliver for varmt. Du kan dermed hurtigt flytte barnevognen, så baby sover videre i en behagelig temperatur.

Disse nævnte features er blot nogle af de mest populære.

Michella Pedersen
We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

Babylivet
Logo
Shopping cart