Sådan får du det bedste resultat når du maler babyværelset

Denne artikel er lavet og betalt af hjemmesiden der linkes til i artiklen

Sådan får du det bedste resultat når du maler babyværelset

Maling af værelser er ofte noget, de fleste folk gør selv, og hvis du følger nogle af de råd, der er i denne artikel, så kan du også komme frem til et godt resultat, når du maler babyværelset.

Køb en god og allergivenlig maling

Til at starte med er det en god ide, at lave en plan for hvad der skal males, og hvilke farver der skal bruges. Det er også vigtigt, at malingen passer til formålet, så hvis du f.eks. skal male karme, lister eller døre, så anbefales der at bruge en maling med en højere glans end der normalt bruges til væggene, da karme og lister er mere udsatte for støv og lignende. Når du skal male babyværelse, så bør du også overveje om, du skal bruge en allergivenlig maling som f.eks. Jotun Sens. Denne maling er både allergivenlig og af god kvalitet. Mængden af konserveringsmidler er betydelig reduceret i denne maling forhold til andre malinger, og er på så lavt et niveau, at Jotun Sens overholder EU’s kosmetikdirektivs regler for ansigtscremer.

Brug god tid på afdækning

Inden du starter med at male babyværelset, så skal du bruge tid på at dække ordentligt af, uanset om du skal male vægge, loft, lister eller noget helt tredje. Når du går i gang med at stryge penslen eller malerrullen, så er det næsten umuligt at undgå malersprøjt. Men har du lavet et godt forarbejde med afdækning, så undgår du at der kommer maler plettet på gulve, møbler, radiatorer mv.

Den rette temperatur giver bedst resultat

Når du går i gang med, at male så er det en god ide at skrue ned for temperaturen, så den rammer omkring de 15 grader under maler arbejdet. De fleste maler ved en almindelig stuetemperatur på omkring 20-23 grader, men det er ikke hensigtsmæssigt. Hvis du skruer ned for varmen og har en temperatur på omkring 15 grader, så vil du opleve at malingen flyder pænere sammen, og dette giver et langt bedre resultat, når du er færdig med at male.

Brug pensel til kanterne og derefter en malerrulle

Skal du male vægge på babyværelset, så får du det bedste resultat langs kanterne, hvis du bruger en bred pensel, som du derefter ruller over med en lille malerulle. Ved at følge dette råd så sørger du for, at kanterne får samme lysreflekser som resten af væggen, hvor der er brugt malerrulle, hvilke giver et pænere resultat.

Michella Pedersen
We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

Babylivet
Logo
Shopping cart